Neem contact op: 077 - 4732334 / info@gasthuysrustique.nl

Van harte welkom bij Gasthuys Rustique

Onze huisregels

.....

Om voor u en de andere gasten een aangenaam verblijf te creëren gelden bij Gasthuys Rustique de volgende huisregels.

Algemeen

Reservering
Bij de reservering dient altijd correct melding te worden gemaakt van het aantal personen dat bij Gasthuys Rustique zal overnachten.

Indien u de wens heeft om met kinderen bij Gasthuys Rustique te overnachten dient dit altijd vooraf te worden besproken met de gastheer of -vrouw teneinde hun in de gelegenheid te stellen om met een passend voorstel te komen, voor wat betreft de indeling en de kosten. In het geval van een overnachting met kinderen dient reeds bij de reserveringsaanvraag de leeftijd van het kind (de kinderen) te worden vermeld.

Maximale bezetting kamers
Gasthuys Rustique heeft de beschikking over vier twee persoonskamers.

De kamers zijn geschikt voor een maximale bezetting van 2 personen. Het is derhalve niet toegestaan om met meer dan twee personen in de kamer te overnachten en/of te verblijven dan wel het ontbijt te nuttigen.

De studio is geschikt voor maximaal 4 personen.

Bij het overtreden van de op het reserveringsformulier aangegeven en/of maximale bezetting zal Gasthuys Rustique per overtreding 100% van het op dat moment geldende overnachtingstarief in rekening brengen, bovenop de reeds verschuldigde verblijfskosten.

Bezoekers
Gasten ontvangen is niet toegestaan.

Inchecken
Inchecken gebeurt in principe vanaf 15:00 uur. In overleg met de gastvrouw kan een andere tijd worden afgesproken. Inchecken gebeurt bij voorkeur voor 18:00 uur. Inchecken kan niet op zondag.

Geeft u in ieder geval uiterlijk één dag vóór aankomst aan hoe laat u ongeveer verwacht aan te komen en belt u de gastheer of -vrouw op de dag zelf nog even 30 minuten voor aankomst op. Zo is er zeker iemand aanwezig en hoeft u niet onnodig te wachten. U kunt bijvoorbeeld ook eerder arriveren, om alvast uw bagage neer te zetten en de sleutel op te halen. Voor het inchecken kunt u zich melden bij de voordeur van de winkel.

Uitchecken
Uitchecken kan tussen 8:00 tot uiterlijk 10:30 uur op de dag van vertrek.

In- en uitchecken
Het is niet mogelijk om op zondag in te checken. Hou hier dus rekening mee tijdens het reserveren van uw verblijf.

Sleutelbeheer
Bij aankomst ontvangt u van de gastheer of -vrouw twee sleutels bestemd voor uw verblijf. U dient zelf zorg te dragen voor het afsluiten van de deuren van uw verblijf en voor het uitdoen van de verlichting. Bij het uitchecken graag de sleutel weer inleveren bij de gastheer of -vrouw.
Indien de winkel gesloten is mag u de sleutels op de kamerdeur laten steken.

Verlies sleutel
Bij verlies van een sleutel brengt Gasthuys Rustique u € 200,00 in rekening.

Ontbijt
Het ontbijt wordt geserveerd bij lunchroom ’t Zoete Genot aan de overkant van het plein (raadhuisplein 8) tussen 9.00u en 10.30 u. Voor het ontbijt heeft u de voucher nodig die jullie bij aankomst van de gastheer/ vrouw krijgen.

Drankjes en snacks
Koffie en thee is gratis. U vindt een koffiezetapparaat op de kamer (bloemenkamer en de studio) of in de gang op de 1e verdieping.
In het halletje op de begane grond vindt u een koelkast met gekoelde drankjes en snacks tegen betaling. Op de ontbijtvoucher kunt u aangeven welke drankjes en/ of snacks u genuttigd heeft. Afrekenen gebeurt na het ontbijt bij lunchroom ‘t Zoete Genot.
Drankjes uit de winkel en slijterij kunnen alleen gekocht worden tijdens openingstijden van de winkel. Het openen van dranken uit de winkel en slijterij buiten openingstijden zal gezien worden als diefstal. Politie wordt altijd ingeschakeld.

Gebruik kamer

Op de kamers (muv de studio en de bloemenkamer) mag geen warm eten genuttigd worden. U kunt hiervoor gebruik maken van de gezamenlijke ruimtes beneden. Serviesgoed mag uit de keuken gepakt worden.

Bedlinnen en handdoeken
Bij een verblijf van langere duur kunnen de handdoeken en de bedlinnen naar wens worden verschoond. De kosten hiervan zijn in de prijs inbegrepen tenzij hier andere afspraken over zijn gemaakt.

Waarborgen hygiëne
Het is niet toegestaan om de bedden in de kamers zonder lakens en slopen te beslapen.

In het geval dat tijdens de overnachting niet verwijderbare vlekken in het matras, dekbed, sprei en handdoeken ontstaan, zal Gasthuys Rustique de hierdoor ontstane reinigingskosten en/of kosten ter vervanging van de materialen bij de klant in rekening brengen.

Prijzen
De prijzen zijn inclusief gas, water, elektra, bedlinnen, baddoeken. Het gebruik van koffie en thee. Gratis gebruik van Wifi en gratis parkeergelegenheid in het dorp.

Geluid
Gasthuys Rustique vraagt haar gasten om zich van luidruchtigheid in het door hen gehuurde verblijf en de algemene ruimtes te onthouden. Alle muziek – en elk ander geluid – op welke wijze voortgebracht moet op kamersterkte zijn afgestemd, zodat geen geluidsoverlast ontstaat voor de overige gasten en omwonenden en is sowieso verboden van ’s-Avonds 22:00 tot ’s morgens 07:00 uur. Wij verzoeken gasten vooral rekening te houden met geluidsoverlast op het terras.

Afval
Vuilnis kunt u in de daarvoor bestemde afvalcontainers deponeren. Leeg glaswerk of plastic mag u laten staan, deze zal de gastheer of -vrouw in verband met afvalscheiding voor u opruimen.

Buitenverblijf
Ons dakterras is beschikbaar voor alle gasten. Let er op dat u de buitendeur niet dicht maakt, dit is een branddeur en kan van buitenaf niet geopend worden. De patio beneden is geen eigendom en mag alleen gebruikt worden in geval van calamiteiten.

Gezamenlijke ruimte
Gasten mogen tijdens hun verblijf gebruik maken van de ruimte beneden.
De keuken mag niet gebruikt worden door de gasten, het serviesgoed wel.

Fietsenstalling
Fietsen kunnen tijdens uw verblijf veilig gestald worden in een overdekt fietsenhok. Tevens is hier een aansluitpunt voor elektrische fietsen.

Roken
Bij Gasthuys Rustique is roken in de verblijven en de algemene ruimtes verboden. In overleg kunt u roken op het dakterras, mits anderen hier geen last van hebben en de veiligheid niet in gevaar komt. Het terras dient peuk vrij te blijven. Peuken moeten derhalve worden achtergelaten in de daarvoor bestemde asbak.

Alcohol en (soft) drugs
Alcoholmisbruik is verboden, dus geniet, maar drink met mate. Het is bij Gasthuys Rustique ten strengste verboden om drugs te gebruiken en/of te verhandelen. Politie wordt altijd ingeschakeld.

Internet
Gasthuys Rustique biedt een WIFI gastennetwerk aan. De gebruiker zal zich onthouden van het bezoeken van internet websites die een onrechtmatig karakter hebben of die niet stroken met de reputatie van Gasthuys Rustique als aanbieder van de accommodatie. Bij constatering of het vermoeden van hinder van derden en/of (overig) internetmisbruik door de gebruiker heeft Gasthuys Rustique het recht zonder nadere aankondiging de toegang tot internet al dan niet geheel te blokkeren.

Schade
Gasthuys Rustique is op geen enkele manier aansprakelijk voor enige vorm van schade, verlies of diefstal die u heeft of ondervindt tijdens uw verblijf bij Gasthuys Rustique.

Mocht er tijdens uw verblijf schade worden veroorzaakt aan de accommodatie of de inrichting ervan, dient u de gastheer of -vrouw hiervan op de hoogte te stellen.